Bildformat i appen

Introduktion för att skicka egna bilder

Skicka gärna över era bilder som png. Är det ikoner eller illustrationer får ni gärna skicka dessa i vektor-format så kan vi anpassa dem efter de format vi behöver. Självklart finns vi tillgängliga för er om ni har några frågor eller behöver hjälp.

App-ikon

Vi behöver er app-ikon i flera olika format för att möta kraven för iOS och Android.

1024 x 1024
500 x 500
512 x 512
96 x 96 – vit logga med transparent bakgrund

Splash screen

Denna vy visas varje gång man öppnar appen. Här går det att ha ett fotografi, färger, logga, illustrationer. Tänk på att placera viktigt innehåll i mitten då denna yta är responsiv.

2436 x 1242

Intro-vyerna

Första gången en användare använder appen visas tre vyer där appen beskrivs. Det är helt upp till er vilket innehåll som visas här.

Dessa bilder behöver vara 800 x 800 px. Tänk på att bilderna inte kommer gå ut helt till kanterna.

Landskapsbilden

Valbar modul

Längst ner på hemvyn visas en ”landskapsbild” med tillhörande hus. När användaren kommer in i appen syns dock inget hus förrän hushålls-inställningarna är ifyllda.

Huset går inte att ändra på i dagsläget. Däremot finns det 4 olika hustyper (Villa, Radhus, Lägenhetshus och Fritidshus) för användaren att välja på. Det visas även en bil till vänster om huset samt solceller på taket om användaren har ställt in att sådana finns installerade.

Denna bild ska sparas som en png med transparent bakgrund.

1125 x 530

Maskot/Chatbot

I vårt FAQ-träd samt på flera “pop ups” syns er maskot. Ni väljer själva om den ska ha en cirkel eller visas i helfigur.

256 x 256

Innehåll på denna sida