Vi blir din partner

Vi har paketerat detta i en molntjänst (SaaS) som gör det möjligt för slutanvändare att komma åt plattformen via en PC, Mac, smartphone eller surfplatta - var de än är. Oavsett om de är privatkunder eller företagskunder. Alltid tillgänglig när era kunder behöver den, alltid med en hjälpande hand av vår chatbot. 

Flexibilitet

Vi vill med vår plattform hjälpa er att vara med i framtidens digitala kunddialog. Med alla era tjänster integrerade i en och samma plattform kommer göra det enklare att kommunicera och engagera era kunder. Är era kunder intresserade av fakturainformation eller är solcellspaneler och värmestyrning extra viktigt? Vår plattform är flexibel så ni kan lägga fokus på det som ni tycker är viktigast.

Insikt och inflytande

Vår plattform har fokus på smarta algoritmer och AI, och hjälper er att få en större inblick i era kunders beteende. Ni kan låta era kunder förstå hur deras beteende ger påverkan på deras kostnad och elförbrukning. Tillsammans kan vi utbilda slutkonsumenterna och låta dem källsortera sin el och därmed vara med och energiutjämna elnäten i framtiden.

Säkerhet

Till vår plattform erbjuder vi smarta och säkra lösningar för att skydda era kunders data. Kunderna kan enkelt och tryggt logga in med BankID.

Smart styrning

Framtiden med smarta integrationer för hemmet är redan här - och Bright är redo att hjälpa er. Med våra tredje parts integrationer kan era kunder få allt samlat i en och samma app. Vi gör det enklare att automatisera och styra sitt smarta hem baserat på det aktuella elpriset eller mängden CO2 i våra elnät.