Vad vi gör. Och varför vi gör det.

Bright startade som ett elbolag, med målet att hjälpa privatpersoner att minska sin elförbrukning, miljöpåverkan och sina kostnader på olika smarta och hållbara sätt. Och det lyckades vi bra med i flera år. Men så insåg vi en sak. Att vi faktiskt borde fokusera på det vi är ännu bättre på. Att skapa digitala tjänster som hjälper slutanvändaren att förstå, kontrollera och styra sin elförbrukning, kostnad och miljöpåverkan.

Vår tjänst

Idag förbrukar vi människor en stor del av vår el på fel timmar under dygnet. Det här måste vi ändra på. Speciellt nu när vi står inför en framtid med fler elektriska fordon på vägarna, solceller på taken och smarta hem som förändrar våra förbrukningsmönster. Vi behöver ta vara på den förnybara energin från sol- och vind när den utvinns istället för att se den gå förlorad. Men också bidra till energiutjämning i våra elnät. En sådan framtid kräver en intelligent plattform. Och det är precis det vi har utvecklat. En app som samlar allt som behövs för att göra de nya, kanske ibland svåra förändringarna, enkla. Varje dag.

Vårt team

Vi kan inte understryka det nog. För oss är samarbete A och O. Grunden till allt. Det vi värdesätter högst och ser till aldrig tar slut. Inte bara när det gäller våra kunder, utan också vårt eget team. Idag består vi av över 30 kompetenta, hängivna och kreativa eldsjälar (och fler blir vi) som samarbetar dedikerat för att leverera den absolut bästa, högkvalitativa produkten till våra kunder. Vi jobbar hårt. Hela tiden. Men hela tiden tillsammans.

Vi växer!

Vi vill ständig utöka vårt team med nya stjärnor. Vill du vara med och förändra energibranschen? Kontakta oss på info@getbright.se