A powerful platform
for all things energy

Erbjud era slutkunder avancerade tjänster såsom AI-baserade prognoser, personlig rådgivning och automatiserad optimering av hushållens energiförbrukning.

Kontakta oss

TOTAL AUTOMATISERING OCH optimering

Ta ett helhetsperspektiv på energihantering

Vår plattform kopplar ihop hushållets enheter med ett och samma intuitiva system – för allt som har med energihantering att göra. 

Det optimerar uppvärmningen, oavsett om det gäller gas, centralvärme eller värmepump, efter din vardag och en snabbt föränderlig väderprognos. Systemet laddar också batterier och startar maskiner när det dynamiska priset är lågt. Det kan till och med få solpaneler att sälja tillbaka el till elnätet när priset är högt. Allt detta och mer – helt automatiserat.

modern självbetjäning

Hjälp era kunder hjälpa sig själva

En total översikt över energiförbrukningen och datadrivna råd för hur den kan optimeras är en viktig del av Bright, men likaså är automatiserade processer för räkningar, betalningar, förnyelser och liknande.

Med en perfekt balans mellan optimering och automatisering, ökar ni era kunders aktivitet samtidigt som ni minimerar deras behov av support. Det är självbetjäning när det är som bäst – och det kommer att spara er lika mycket tid som era slutkunder.

datadrivna kundinsikter

Fatta bättre beslut för bättre resultat

Våra smarta maskininlärningsalgoritmer samlar in en enorm mängd data om dina kunders energiförbrukning.

Denna data omvandlas automatiskt till användbara insikter som kan hjälpa dig förbättra alla aspekter av din verksamhet: till exempel mer exakta elinköp, bättre rekommendationer för ytterligare tjänster och avgörande förbättringar av dina kunders upplevelse.

Avancerade prognoser

Ta del av informativa prognoser över förbrukning, kostnader och CO2 utsläpp, baserade på elpris, väder och hemmets energivanor.

Personlig rådgivning

Få användbara tips för att optimera din energiförbrukning som med AI lär känna ditt hem bättre med tiden.

Spotpris optimering

Schemalägg alla enheter så att de laddas eller aktiveras när elen är som billigast – och inaktiveras när priset är som högst.

Total förbrukningsöversikt

Få en överblick av hela energiförbrukningen med ett enkelt och effektivt gränssnitt.

VPP/Flex tjänster

Kontrollera allt från uppvärmning till elbilsladdning och solceller med några få klick i Brightappen.

Total automatisering

Gör vardagen enkel och automatisera allt från betalningar och förnyelser till elbilsladdning och uppvärmning.

Fler anledningar att välja oss

  • En app för alla tjänster
  • En snabb och enkel lansering
  • Ett modulbaserat system
  • Arbeta med ett erfaret team

En app för alla tjänster

Bright är den mest kompletta tjänsten på marknaden. Samla allt som har med energi att göra i en och samma användarvänliga app, från elnätet och solceller till gas, fjärrvärme, vatten och avlopp.

Det är energihantering när det är som enklast, både för dig och dina kunder.

image-51-2

En snabb och enkel lansering

Använd vår beprövade white label-plattform för att bygga och lansera ditt nya digitala erbjudande snabbare.

Från optimering av elförbrukning, uppvärmning, elbilsladdning och solpaneler till automatisering av betalningar och förnyelser – kom igång inom några veckor istället för år.

image 40 (2)

Ett modulbaserat system

Med alla tjänster och funktioner paketerade i färdigbyggda moduler kan du snabbt bygga en unik app som passar just dina kunder. Allt går via vår egen uppsättning av API:er, vilket gör implementeringen superenkel, oavsett om det handlar om backendanslutningar, tredjepartslösningar, VPP/Flex eller andra funktioner.

Du har dessutom en massa designmöjligheter som gör att den produkt du lanserar verkligen ser ut och känns som ditt varumärke.

image-51-3

Arbeta med ett erfaret team

Lanseringen är bara början. Med en lång bakgrund som energibolag känner vi till de dagliga kraven och framtida utmaningarna du står inför. Det hjälper oss att ständigt förbättra vår plattform och erbjuda innovativa funktioner för att ditt företag ska ligga steget före konkurrenterna.

Tillsammans kan vi bygga de bästa och mest kompletta digitala tjänsterna inom smart energihantering.

getbright_img_people

Säkra er framtid inom smart energi

Kontakta oss