Energy Management.
Made Easy.

Vår mission är att göra varje hushåll så energieffektivt och hållbart som modern teknik tillåter.

Kontakta oss Läs mer om vår plattform

vår historia

Från digitalt elbolag till marknadsledande white label-plattform

Vår resa startade 2012 som ett digitalt elbolag. Målet var att förse människor med möjligheten att helt på egen hand kontrollera deras konsumtion – och på så sätt reducera hushållets totala koldioxidutsläpp.

Fem år senare, år 2018, stod det klart för oss att världens etablerade energibolag låg långt efter i digitaliseringen – och att vår teknologiska expertis skulle kunna göra större skillnad om vi istället stöttade andra bolag i deras digitala resa. Och det var så Bright grundades, idag Nordens marknadsledande white label-plattform för digitala energitjänster.

Vår vision

Vi bygger en komplett plattform för framtidens energi

Resan mot ett hållbart samhälle börjar i hemmet. För att göra vartenda hem så energieffektivt och hållbart som möjligt, utvecklar vi en plattform som för samman konsumenter med allt från moderna energibolag till spännande tredjepartstjänster och produkter.

Genom att samla allt i en och samma app förenklar vi optimering, automatisering och modernisering av hushållens konsumtion, vilket ger oss alla en verklig chans att tillsammans skynda på världens energiomställning.

Träffa vårt management team

Grundare & CEO
David Forsberg

Grundare & CEO

Serieentreprenör sedan början av 2000-talet med två framgångsrika exits innan han grundade det digitala energibolaget Anova Energi 2012

CRO
Patrik Larm

CRO

Uppdragsdriven ledare med lång erfarenhet av att skala snabbväxande SaaS-företag och team som Scrive och Infogrid över nya marknader.

CCO
Camilla Forsberg

CCO

Lång erfarenhet av
bygga, skala och leda kundteam i snabb tillväxt, särskilt inom finanssektorn.

CFO
David Kibingua Norström

CFO

En lång bakgrund av att driva affärsresultat på uppdragsdrivna företag som IKEA, Kry och senast SaaS-företaget Detectify.

Säkra er framtid inom smart energi

Kontakta oss