Bildformat

Vill ni skapa egna bilder till appen och Mina sidor?

Skicka gärna över era bilder som png (om inget annat anges). Om de avser ikoner eller illustrationer får ni gärna skicka dessa i vektor-format så kan vi anpassa dem efter de format vi behöver. Självklart finns vi tillgängliga för er om ni har några frågor eller behöver hjälp.

App Store / Google Play bilder

App Store

1242 x 2208 px
1242 x 2688 px

Google Play

500 x 1024 px
Featured image: 1024 x 500 px

App-ikon

Vi behöver er app-ikon i flera olika format för att möta kraven för iOS och Android.

1024 x 1024 px
500 x 500 px
512 x 512 px
96 x 96 px – vit logga med transparent bakgrund

Splash screen

Denna vy visas varje gång man öppnar appen. Här går det att ha ett fotografi, färger, logga eller illustration. Tänk på att placera viktigt innehåll i mitten då denna yta är responsiv.

1242 x 2436 px

Intro-vyerna

Första gången en användare använder appen visas tre vyer där appen beskrivs. Det är helt upp till er vilket innehåll som visas här.

Dessa bilder behöver vara 800 x 800 px. Tänk på att bilderna inte kommer gå ut helt till kanterna.

Landskapsbilden

Valbar modul

Längst ner på hemvyn visas en ”landskapsbild” med tillhörande hus. När användaren kommer in i appen syns dock inget hus förrän hushålls-inställningarna är ifyllda.

Huset går inte att ändra på i dagsläget. Däremot finns det 4 olika hustyper (villa, radhus, lägenhet och fritidshus) för användaren att välja på. Det visas även en bil till vänster om huset samt solceller på taket om användaren har ställt in att sådana finns installerade.

Denna bild ska sparas som en png med transparent bakgrund.

1125 x 530 px

Maskot/Chatbot

I vårt FAQ-träd samt på flera “pop-ups” syns er maskot. Ni väljer själva om den ska ha en cirkel eller visas i helfigur.

256 x 256 px png.

Tips

I appen finns 11 tips för att minska elförbrukning och klimatpåverkan. Ni kan använda er av våra standard-ikoner men i era färger alternativt ge oss egna illustrationer/ikoner.

1024 x 1024 px png.

Inloggning – Mina sidor

På inloggningsvyn till Mina sidor är det möjligt att välja att lägga till en färgplatta, en gradient eller en bild. Väljer ni en bild eller illustration vill vi gärna att ni skickar in den som en högupplöst jpg.

Landskapsbilden – Mina sidor

Även på Mina sidor använder vi landskapsbilden högst upp på Överblicken. Om ni inte har valt att använda landskapsmodulen i er app, går det bra att ha en annan bild eller illustration här istället.

Vi behöver denna illustration i vektorformat.

1000 x 220 px

Innehåll på denna sida