Meddelanden

Vi har just nu två olika meddelanden. “Fatal” och “Warning”. Den förstnämnda låser alla användare ute under den period ni väljer. Den andra kan användaren klicka sig förbi. Detta finns självklart både för app och Mina sidor.

Just nu är det enbart vi på Bright som kan hjälpa er sätta upp meddelanden, men vi arbetar med att få in detta i Bright Bridge.

Tills denna funktion är tillgänglig i Bridge ber vi er därför att mejla oss på support@getbright.se så hjälper vi till med att sätta upp meddelandet åt er. Ni får gärna skicka med texten ni vill använda samt datum och tidpunkter för uppsättning och nedtagning.

Egna meddelanden som behöver läggas till utanför kontorstider kommer att debiteras.

Fatal

Fatal-meddelandet låser alla användare ute från appen under den period ni väljer. Det innebär att användaren inte kan komma in i appen.

Vid större fel eller underhåll är det möjligt att låsa användaren ute och istället visa en text som informerar om läget.

Warning/information

Välj detta meddelande om ni vill meddela era användare om något. Det kan till exempel handla om att någonting är fel inne i appen. Användaren kan klicka sig förbi meddelandet och använda appen som vanligt.

Det är möjligt att lägga in ett meddelande för att informera användaren om ett mindre fel eller annan nyttig upplysning. Vi vill inte att texten ska överstiga tre rader (ungefär 160 tecken) för att användaren lätt ska kunna ta till sig informationen. Det är även valbart att lägga upp detta meddelande med eller utan rubrik.

Innehåll på denna sida